Névreszóló Ajándék Utalvány

Ajándékozz közös élményt! 

Lehetőség van arra, hogy névreszóló kincskereső utalványt kérj tőlünk, amely remek ajándék lehet bárki számára. Az együtt töltött közös élmény meghatározó emléket jelent. Találkozzatok és kalandozzatok szeretteitekkel szabadon, a szabadban!  

Az utalványokat egyéni kuponkóddal látjuk el, amivel a rendszerünkben bármelyik pályánkra lehet időpontot foglalni. Az utalványt a fizetést követően rövid határidővel, e-mailben küldjük el.

A névreszóló utalványunkat is 17000 Ft-os áron kínáljuk.

Annyi a dolgod, hogy az alábbiak szerinti utalás után levélben jelzed, hogy kinek a nevére szóljon az utalvány. A részvételi díjunk átutalása után már küldjük is levélben a névreszóló kincskereső ajándék utalványunkat. Kérjük, hogy jelezzétek nekünk a levélben azt is, hogy kinek a nevéről érkezik az összeg ami alapján be tudjuk azonosítani! Amennyiben esetleg számlát igényeltek azt még az utalás előtt egyeztessük! (Áfa mentesek vagyunk.)

Kedvezményezett: Játszoda Egyesület
Bankszámlaszám: 16200230-10010835
Összeg: 17.000 Ft 
Megjegyzésbe csak ezt írjátok: Támogatás

A részvételi díjak a Dombfalvát fenntartó Játszoda Egyesület működését elősegítő támogatói felajánlások. A "Szabadulj ki" progamot az Egyesület az alaptevékenysége szerint, annak a megerősítésére, támogatói programként üzemelteti. Köszönjük, hogy ezzel is hozzájárultok Dombfalva programhelyszín fejlesztéséhez!

Az utalványunkkal nemcsak egy remek ajándékkal leped meg szeretteidet, de egyúttal Dombfalva fejlődését, tehát egy helyi, közösségi kezdeményezést is támogatsz.
Reméljük sikerül hozzájárulnunk ahhoz, hogy sok izgalmas élményt szerezzetek barátaitoknak, családtagjaitoknak és magatoknak is! 

Várunk titeket szeretettel! 

Vissza a Kincskereső vagy Az Élet Értelme páyánkra.